Over ons

De patiënt staat centraal

Apotheek Meelberghs tracht steeds om samen met u, en in samenspraak met onze collega's uit de gezondheidszorg, te streven naar een optimale gezondheid. Daarbij is voor ons de patient het belangrijkst. Iedereen moet zich hier op zijn gemak voelen en alles kunnen/durven vragen. Wij willen in onze zorgverlening een persoonlijke service garanderen, waarbij wij fungeren als een luisterend oor en een adviseur voor uw gezondheid.

Elke patiënt is uniek; heeft eigen vragen, problemen en zorgen.

Wij proberen iedereen op een persoonlijke manier te begeleiden, te helpen en raad te geven. Het is belangrijk dat iedereen met vragen over zijn gezondheid en zijn medicatie bij ons terecht kan. Wij zullen altijd klaar staan met duidelijk, verstaanbaar advies, in een ongedwongen omgeving en op maat van de patiënt.

Uw specialist in homeopathie

Buiten de klassieke geneesmiddelen, hebben wij ook een heel uiteenlopende voorraad homeopathie. Ook patiënten met vragen over homeopathie of homeopathische middelen, proberen wij op een persoonlijke en deskundige wijze verder te helpen.

This website uses cookies on its website to provide you with an optimal user experience. We can also record and analyze the behavior of visitors. With this anonymous information about your website use you help us to improve the website.